Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waar een persoonlijke benadering en kwaliteit voorop staan! Wij reageren snel en spelen goed in op de dagelijks veranderende arbeidsmarkt. Als geen ander kunnen wij service en begeleiding bieden waarin flexibiliteit en deskundigheid gepaard gaan met een goed tarief voor de klant en goede arbeidsvoorwaarden voor de uitzendkracht. Wij zijn actief in diverse sectoren.

Wanneer een flexwerker via ons bureau bij u gaat werken, houden wij graag regelmatig contact met u als opdrachtgever over het functioneren van de flexwerker. Met vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!

De flexwerker komt in dienst bij Rensie Flex en wordt bij uw bedrijf door ons tewerkgesteld. Dit betekent voor u als opdrachtgever: geen medewerker op uw loonlijst, u betaalt uitsluitend de gewerkte uren, u kunt de kracht inzetten op de momenten die voor uw bedrijf passend zijn en u loopt geen risico bij ziekte. Daarnaast zijn wij als werkgever verplicht om de sociale premies af te dragen aan de Belastingdienst. Als NEN gecertificeerd bureau heeft u de zekerheid dat u niet als juridisch werkgever aangesproken kunt worden (wet Keten en Inlenersaansprakelijkheid).

Rensie Flex is in staat voordeel te realiseren door duidelijke en eerlijke communicatie, voor u de capaciteitsplanningen effectiever en efficiënter in te richten en de administratieve lasten te verlichten. 

Rensie Flex biedt u een 24 uur, 7 dagen per week bereikbaarheidsservice. Mocht u dus in het weekend geconfronteerd worden met een capaciteitsprobleem in uw personele bezetting, kunt u altijd een van onze intercedenten inschakelen. Wij zullen onze uiterste best doen om aan al uw verzoeken te voldoen.

Wanneer u vrijblijvend meer informatie wilt, neemt u dan gerust contact met ons op.